Megváltoztatták az angliai Stonehenge körzetében tervezett alagút nyomvonalát, hogy kijárata ne zavarhassa a lemenő nap látványát a téli napfordulón - jelentette be kedden a brit kormány.

Megváltoztatták az angliai Stonehenge körzetében tervezett alagút nyomvonalát, hogy kijárata ne zavarhassa a lemenő nap látványát a téli napfordulón - jelentette be kedden a brit kormány.

Megváltoztatták az angliai Stonehenge körzetében tervezett alagút nyomvonalát, hogy kijárata ne zavarhassa a lemenő nap látványát a téli napfordulón - jelentette be kedden a brit kormány.
URL:
2017. szeptember 13. http://www.mult-kor.hu/
megosztás
Mentés

A közvélemény nyomására távolabb helyezték a Stonehenge mellé tervezett alagutat

Megváltoztatták az angliai Stonehenge körzetében tervezett alagút nyomvonalát, hogy kijárata ne zavarhassa a lemenő nap látványát a téli napfordulón - jelentette be kedden a brit kormány.
TOVÁBB A CIKKRE!
Ajánlott cikkek